Onze Sponsors

Spaghetti-drive-in

Afbeelding
spaghettislag

Uitgesteld....is niet afgesteld! Zet alvast met stip in je agenda… Spaghetti-drive-in 07/03/2021
Geen alledaagse eetdag zoals we hem kennen, maar een drive-in Corona-editie.

Om te zorgen dat je buikje vlot gevuld wordt vragen we je om vooraf in te schrijven & ons te laten weten wat we voor jou mogen bereiden! Je ontvangt van ons een pakket met zelfgemaakte saus, droge pasta en instructies om alles te bereiden. Het dessert is kant en klaar, smullen maar.

Keuze tussen bolognaise en veggie & als dessertje chocomousse of tiramisu. Dit alles begeleidt door een lekker flesje wijn! 
Omwille van de Corona richtlijnen zijn we verplicht om je vooraf te laten betalen. Na bestelling krijg je van ons een bevestiging met het bedrag, rekeningnummer & mededeling.
Bij vragen kan je telefonisch contact opnemen via 0499/10.31.42.

Geef toe…niet koken kan best wel eens plezant zijn!

Geef je bestelling, via deze link, ten laatste door op 05/03/2021 & wij zorgen dat je in je bubbel kan genieten van de enige echte B&B Bulldogs-spaghetti.
!!!! Opgelet, omwille van de strikte Coronaregels in Boortmeerbeek is afhalen deze keer op de parking van Sporthal Berg!!!

Onze jaarlijkse spaghettislag nu in take-away vorm. Kom de overheerlijke BBBulldogs spaghetti afhalen in onze coronaproof drive-through op de parking van sporthal Berg.