Onze Sponsors

Start seizoen 2020-2021

We hebben er lang op moeten wachten maar het nieuwe seizoen gaat eindelijk van start!!!!  

Het zal een seizoen zijn dat een beetje anders is dan anders en waar we ongetwijfeld af en toe onze werking zullen moeten aanpassen en last minute wijzigingen mogelijk zijn.  

Hou alleszins website, facebook en jullie mails in de gaten! Naast de rechtstreekse communicaties van de coaches zullen we jullie via die weg zo goed mogelijk op de hoogte houden als er door Corona aanpassingen nodig zijn!!! 

Samen met jullie hopen we er een gezond, veilig maar vooral fijn sportief jaar van te maken! 

Start seizoen 

De eerste trainingen beginnen op maandag 31 augustus, maar zijn nog een beetje afwijkend in de eerste week! 

Omdat sporthal Berg nog niet open is hebben we ons trainingsschema een beetje moeten aanpassen. 

Klik hier om de trainingsuren van week 1 (31/08 – 04/09) te raadplegen. 

Vanaf 7 september starten we met de normale trainingsuren op de normale locaties in Berg & Boortmeerbeek. 

Alle info voor de start van het seizoen kunnen jullie hier vinden! 

Vergeet niet je medisch attest in orde te brengen voor de eerste matchen die midden september van start gaan! Geen medisch attest wil zeggen geen match! Klik hier voor een blanco attest. 

Corona 

De strijd tegen Corona is nog niet gestreden en heeft een serieuze impact op de manier waarop onze trainingen en wedstrijden zullen doorgaan. 

We hebben op basis van de huidige richtlijnen vanuit basketbal Vlaanderen en de gemeentes de 10 geboden in tijden van Corona” opgemaakt.

Als het ware onze bijbel om te zorgen voor een veilige omgeving voor spelers, coaches, tafelofficials, ouders… 

Speel je wedstrijden op verplaatsing gelden uiteraard de daar geldende regels bovenop de afspraken binnen de club. 

Iedereen zal tijdens de training of op de eerste match zijn of haar tenueke mee naar huis krijgen. Omwille van Corona vragen we dat iedereen zelf instaat voor het wassen hiervan. Op die manier kan de speler ook dadelijk in uitrusting naar de wedstrijd komen! 

Kalender 

De kalender voor het nieuwe seizoen is quasi definitief. Hier zijn door de beslissingen nog een aantal aanpassingen die doorgevoerd dienen te worden omdat alles een tijdje on hold gezet werd of verschoven. Hou de wedstrijdkalender steeds in de gaten op Basketbal Vlaanderen of in de app. Alleen die info is de enige correcte en altijd up to date. 

Cursus jeugdref & tafelofficial digitaal wedstrijdformulier  

Interesse om als scheidsrechters voor jeugdwedstrijden ingeschakeld te worden? 
Op zondag 13 september wordt een initiatie georganiseerd. Afspraak om 10u in de sporthal BMB. Personen die nadien ingeschakeld willen worden zullen individueel begeleid worden door een ervaren ref. 

Of wil je meer weten over het digitale wedstrijdformulier? 
Kom dan op zondag 13 september om 11u naar de sporthal BMB. Een cursus tafelofficial wordt dan georganiseerd. 

Omwille van coronamaatregelen vragen we je wel om vooraf een mailtje te sturen naar beth@bbbulldogs.be . Het aantal plaatsen zal beperkt zijn. 

Activiteiten 

Zet alvast met stip in je agenda… Spaghettiweekend 17/10/2020 & 18/10/2020!  
Geen alledaagse eetdag zoals we hem kennen, maar een afhaalweekend van lekkere verse pasta’s. Keuze tussen bolognaise en veggie & als dessertje chocomousse of tiramisu. Dit alles begeleidt door een lekker flesje wijn! 
Geef toe…niet koken kan best wel eens plezant zijn! Meer info volgt nog in de komende weken. 

En uitgesteld is niet afgesteld…zoveel is zeker! Op 21/11/2020 organiseren we onze Corona-kwis! Live, online, met de postduif … deze zal georganiseerd worden in functie van de geldende situatie…maar laat die breinen al maar opwarmen! Kwissen gaan we!