Onze Sponsors

Update Corona 31/07/2020: Start seizoen!

Eerder al besliste Basketbal Vlaanderen om alle wedstrijden tot en met 30 augustus af te lassen.
Over de trainingen spreken ze zich (voorlopig) niet eenduidig uit en verwijzen ze naar lokaal geldende regels.

Na evaluatie van alle protocollen die er lokaal zijn en de maatregelen die genomen dienen te worden is het onze conclusie dat het momenteel niet mogelijk is om, voor alle leeftijdscategorie√ęn vanaf U14, een contactsport zoals basketbal op een veilige en organisatorisch haalbare manier te organiseren.

Vanuit het bestuur werd dan ook beslist om de gezondheid van onze leden prioriteit te geven en de trainingen ten vroegste te laten starten vanaf 01 september. Dit onder voorbehoud ook van de evoluties die er de komende weken zullen zijn.

Het kampje georganiseerd voor spelers -12 zal wel doorgaan. Hiervoor werd een draaiboek uitgewerkt dat rekening houdt met alle te nemen maatregelen & zullen jullie aparte informatie ontvangen.

Wij kijken uit naar een spoedige start van het seizoen, maar willen dit kunnen doen in een veilige omgeving! Hou facebook/website/mail in de gaten de komende weken. Zodra er updates zijn communiceren we hierover.

Ontvang je onze mails niet? Vul dit formulier in en we voegen je toe aan de mailinglijst: https://forms.gle/XagMdYqGj9m6pPTMA.

Hou het gezond en geniet van de laatste vakantiemaand!